Werkwijze

Scroll here

Aangenaam! Ik ben jouw persoonlijk adviseur en regelaar in één, die alles rondom jou regelt, zonder gedoe. Geen commissies, mark-ups, contracten of beperkt zeggenschap. Gewoon alles geregeld zoals jíj dat wilt, door iemand met jarenlange ervaring in de marketing, media en entertainmentindustrie. Doe wat jij echt belangrijk vindt en waar jij blij van wordt, dan doe ik de rest. Ben jij er klaar voor?

Stap 1: Inventariseren

Wat speelt er allemaal, wat kost jou nu veel tijd, aandacht en energie, wat kan ik uit handen nemen, waar valt meer winst te behalen op alle vlakken? We brengen dit samen in kaart voor een duidelijk overzicht.

Stap 2: Opwaarderen

Ik werk met prepaid regeltegoed. Jij waardeert dit op en al jouw regelwerk gaat van dit tegoed af. Op jouw eigen dashboard kun je precies zien wat er allemaal voor je geregeld is en hoeveel regeltegoed je nog hebt.

Stap 3: Aan de slag

Jij hebt opgewaardeerd en ik weet wat mij te doen staat. Nu ga jij snel verder met alles waar jij blij van wordt en ga ik aan de slag met alles wat er rondom jou geregeld moet worden. Perfect en tot in detail!

Regelwerk categorieën

Al het regelwerk dat ik voor je kan doen wordt onderverdeeld in drie categorieën. Het verschil zit hem natuurlijk in de expertise, maar de uitvoering is hetzelfde: professioneel, efficiënt, transparant en natuurlijk gewoon áltijd goed geregeld!

Je vindt de status van jouw regelwerk en jouw actuele regeltegoed gemakkelijk en overzichtelijk in één app op je telefoon en ben ik áltijd binnen handbereik. Ik houd alles graag simpel. Op deze manier kun jij jouw kostbare tijd aan de dingen besteden die jij écht belangrijk vindt.

Regulier regelwerk

Voorbeelden van regulier regelwerk: administratieve werkzaamheden, klantenservice, community beheer, social media planning en beheer, agenda beheer, online event management en media coördinatie.

Plus regelwerk

Voorbeelden van plus regelwerk: DTP werk, marketingwerkzaamheden, websitebeheer, video- en podcast montage, copywriting, personal management en live event management.

Premium regelwerk

Voorbeelden van premium regelwerk: structuursessies, creatieve brainstorm sessies, coaching sessies, mentor trajecten, concept ontwikkeling en uitwerken van salesflows en concepten.

WhatsApp chat