Hoe het werkt

Scroll here

Ga voor jezelf eens na: wat kost jou iedere keer veel tijd? Welke dingen vergeet je weleens? Waar heb je totaal geen zin in? Stel jezelf vervolgens de vraag: zou Sjors dit voor mij kunnen doen? De kans is groot dat het antwoord op deze vraag ‘ja’ is. Voordat ik start met regelen gaan we het volgende doen:

STAP 1: Administratie afhandelen.

Voordat we beginnen maak ik eerst even een overeenkomst op. Jij beslist vervolgens even met wel prepaid regeltegoed je wilt starten, voldoet de prepaid factuur en levert alles aan wat er nodig is voor mij om voor de aan de slag te gaan.

STAP 2: Download de app.

Nadat we de papierwinkel hebben afgerond leg ik je uit hoe mijn online tool werkt. Zodra je hier inlogt op jouw eigen dashboard, of de app download op je telefoon, kun je precies alle werkzaamheden en uren volgen en kun je er zelf taken aan toevoegen of afhalen.

STAP 3: Inventariseren.

We nemen alles wat er speelt door tijdens onze eerste structuursessie. Misschien heb je heel duidelijk de taken voor je die je wilt uitbesteden, dan zijn we snel klaar. Als je echter door al je e-mails je mooie desktop niet meer ziet, hebben we wellicht iets meer tijd nodig om te inventariseren waar je nu staat, waar je heen wilt en wat ik voor je kan gaan doen.

STAP 4: Agenda vullen.

We maken aan de hand van alle input tijdens de structuursessie een planning. Bij al het regelwerk worden deadlines gezet en je kunt er altijd van uit gaan dat de deadlines worden gehaald. De weekplanning wordt één week van te voren gemaakt en weet je precies wat je, wanneer, kunt verwachten.

STAP 5: Regeltijd bepalen.

Vooraf zullen we samen een grove tijdsindicaties van de verschillende taken bespreken. De daadwerkelijke regeltijd is echter altijd afhankelijk van meerdere (externe) factoren. Het is dan ook handig om mij te laten weten hoeveel tijd je hieraan wilt (laten) besteden.

En tot slot…

Zet ik alles nog even op een rijtje op de mail, maak ik jouw dashboard aan en dan zijn we lang genoeg bezig geweest! Er is geen tijd te verliezen, dus ga ik meteen aan de slag voor je… Ik heb er nu al zin in, jij ook?

En nu vraag je je natuurlijk af: is het dan werkelijk allemaal zo simpel? En eigenlijk is het antwoord ‘ja, dat is het!’, maar laten we niet overdrijven. Werk uit handen geven is niet iets wat je zomaar doet. Toen de werkster bij je thuis begon moest je even wennen aan het feit dat de kopjes ineens op de onderste plank stonden, en de drie vazen verplaatst waren van de kast naar de vensterbank. Maar nu je er zo naar kijkt vanaf de bank met een glas wijn in je hand, staan die vazen daar eigenlijk best mooi!

En zo zal het bij ons ook gaan. Ik zorg ervoor dat alles tot in de puntjes geregeld is en zal geen werkzaamheden aannemen die ik niet kan waarmaken. Probeer wat taken uit, kijk hoe het bevalt en geef steeds meer uit handen, zodat je uiteindelijk vanaf de bank met je tweede glas wijn in de hand, van de drie vazen naar je telefoon kijkt, je je lege mailbox ziet en met een glimlach op je gezicht nog maar eens een blokje kaas pakt. Met een vlaggetje.

WhatsApp chat