Vrienden van Sjors

Scroll here

Ondanks dat ik heel erg veel kan regelen, kan ik natuurlijk niet álles zelf doen. Dit kan zijn omdat mijn expertise er niet ligt of omdat ik er geen tijd voor heb. Gelukkig zijn er dan de vrienden van Sjors! Deze groep vrienden, stuk voor stuk professionals en experts in hun vakgebied, zorgen ervoor dat alles perfect, op z’n Sjors, geregeld wordt!

Samen sterk.

In plaats van alles maar zelf in ons eentje te doen, kunnen we veel sterker zijn als we samenwerken. Toch? Te vaak proberen bedrijven diensten aan te bieden of worden er beloftes gedaan die niet waargemaakt kunnen worden. Om die reden houd ik het zo transparant mogelijk en weten mijn opdrachtgevers precies wanneer ze te maken hebben met mij persoonlijk, of met een van mijn vrienden.

Mijn missie is om iedereen die hulp nodig heeft te helpen. Het zijn vaak de drukke, kleinere ondernemers die teveel aan hun hoofd hebben. Ik wil deze ondernemers ontzorgen, zodat zij zich kunnen richten op datgeen waar ze goed in zijn en wat zij bovendien leuk vinden om te doen. Iedereen die mijn hulp nodig heeft hoef alleen maar te appen en ik regel het voor ze, het maakt niet uit wat!

Situatie 1: De-vriend-van-sjors-achter-de-schermen

Ik krijg een app’je van een nieuwe ondernemer, die graag een website wil laten bouwen. Hij vraagt aan mij of ik dit voor hem wil regelen. Nu bouw ik zelf geen websites, op die van mijzelf na dan. Ik inventariseer de wensen van de klant en vertaal deze in een heldere briefing die ik vervolgens naar mijn vrienden stuur die goed zijn in het bouwen van websites. De voorstellen met ontwerpen die ik van mijn vrienden krijg leg ik aan mijn klant voor, hij maakt zijn keuze, en we gaan aan de slag. De opdrachtgever heeft enkel met mij te maken als aanspreekpunt en ik stuur de aanpassingen door naar mijn website-bouwer-vriend. De korting die ik krijg van mijn website-bouwer-vriend staat gelijk aan het aantal uren en daarbij behorende tarief dat ik hiermee bezig ben.

Situatie 2: De-vriend-van-sjors-die-het-verder-overneemt

Een drukke directeur stuurt mij een app’je met de vraag of ik zijn belastingaangifte kan verzorgen, zowel privé als die van zijn BV, en wat de kosten daarvan zijn. Omdat hij het druk heeft, heeft hij namelijk geen tijd om informatie te verzamelen en offertes te vergelijken. Dit karweitje neem ik van hem over en ik vraag bij vijf van mijn boekhoud-vrienden een offerte op. Vervolgens stuur ik de drukke directeur een overzicht met de vijf verschillende opties die ik voor hem heb, inclusief de namen van mijn boekhoud-vrienden en hun prijzen. Zodra hij zijn keuze maakt koppel ik de directeur aan mijn boekhoud-vriend en stap er tussenuit. Ik reken naar de directeur een uurtje werk voor het aanvragen van de offertes en het maken van het overzicht. Mijn boekhoud-vriend geeft mij daarnaast de vooraf afgesproken compensatie voor deze lead uiteraard.

Zo eenvoudig werkt het dus. In bijna álle gevallen benader ik mijn vrienden zelf. Ik heb dan in het verleden al zaken met hen gedaan en wanneer dat goed bevallen is zou ik hen graag willen toevoegen als vriend van Sjors. Op deze manier kan ik ook volledig achter hetgeen staan wat ik aanbied aan mijn klant. Denk jij echter dat jij een aanvulling bent op mijn huidige aanbod aan diensten of een van de hier reeds genoemde diensten kunt aanbieden, dan hoor ik natuurlijk graag van je!

WhatsApp chat