Veel gestelde vragen

Scroll here

Je hebt natuurlijk nog wel een aantal vragen, want hoe zit het nou precies met dat prepaid verhaal? En als je nu groenteboer bent, kun je mij dan wel inschakelen? Of wellicht wil je weten of we in het echt een drankje kunnen doen? Op deze en vele andere vragen geef ik je hier antwoord. Mocht je toch nog andere vragen hebben, Whatsapp me dan even en kom ik er meteen op terug!

Antwoord op algemene vragen.

Wat is een PM; Personal Manager?
Het lijkt misschien een beetje op een personal assistant, al dan niet op afstand. Zie het als je manager, jouw regelaar, maar dan alleen maar op de momenten dat jij er een nodig hebt.
Werk je alleen voor gevestigde auteurs, sprekers en artiesten?
Het grootste deel van mijn opdrachtgevers zijn inderdaad auteurs, sprekers en artiesten, maar… ik ondersteun daarnaast ook een groot aantal ondernemers in andere sectoren. Het belangrijkste is dat je wel ‘gevestigd’ bent. Onder ‘gevestigd’ versta ik personalities, talenten en ondernemers met een eigen draagvlak; een grote achterban en een aantoonbaar trackrecord. Ik ondersteun geen starters/start-ups.
Hoe zit het met de privacywet en al mijn gegevens?
Ik doe er alles aan om jouw, en mijn eigen persoonlijke gegevens goed, veilig en conform the Europese richtlijnen te beschermen. Lees hier hoe ik dat doe.
Hoe zit het met alle persoonsgegevens van mijn klanten die jij kunt inzien?
Volgens de vernieuwde privacywet, de AVG, is een Verwerkersovereenkomst tussen jou en mij noodzakelijk, waarin wordt vastgelegd dat ik niets anders met deze persoonsgegevens doe, buiten hetgeen jij mij opdracht toe geeft. Lees hier mijn Verwerkersovereenkomst.
Waar kan ik jouw algemene voorwaarden vinden?
Mijn algemene voorwaarden vind je door hier te klikken!

Terwijl ik voor je bezig ben.

Hoe houden we contact met elkaar?
We kunnen mailen, Whatsappen, Face Timen, Skypen, bellen en als je dat leuk vindt kan het ook ouderwets per post.
Kan ik je ook ontmoeten?
Tuurlijk. Ik ben áltijd in voor een live meeting – inclusief een latte met een stuk appeltaart!
Doe je dit allemaal alleen of doe je dit met anderen?
Ik werk met mijn eigen enthousiaste team van regelaars en verdelen we de taken, projecten en klanten. Ik heb met allemaal een verwerkersovereenkomst afgesloten om privacy en geheimhouding te waarborgen. Wanneer je mij echter vraagt bepaalde expertise te zoeken dan maak ik gebruik van mijn enorm grote netwerk, zoals websitebouwers, ontwerpers, tekstschrijvers, vertalers, enzovoort.
Hoe kan ik zien hoelang je aan mijn taken gewerkt hebt?
Ik houd alles bij in een online overzicht, die zowel online als met een app te zien is. Daar kun je eenvoudig de status zien, hoelang ik eraan gewerkt heb en je kunt heel makkelijk taken toevoegen of eruit halen. Zo hebben we allebei alles helder en overzichtelijk op een rijtje.
Werkt de app op Android en IOS?
Yes, en hij werkt heel makkelijk. Ook de desktopversie is direct gesynchroniseerd dus je kunt alles altijd en overal makkelijk volgen en in de gaten houden.

Antwoord op vragen over geld en belasting enzo.

Werk je per uur, per maand of hoe zit het?
Ik werk volgens een vast uurtarief. Dus mocht je mij voor een half uur nodig hebben voor klein klusje of voor een project van wel 80 uur; het kan allebei. Je koopt vooraf prepaid regeltegoed en al het regelwerk wordt van jouw regeltegoed afgehaald.
En als ik nou door mijn prepaid regeltegoed heen ben?
Ik geef je vooraf aan wanneer je bijna door je tegoed heen bent. Je kunt dit echter ook zelf in de gaten houden via mijn app. Wanneer je door je regeltegoed heen bent zal al het regelwerk on hold komen te staan en ga ik weer verder zodra je hebt opgewaardeerd.
Is mijn prepaid tegoed beperkt houdbaar?
Je prepaid tegoed is drie maanden geldig, dus je moet wel zeker weten dat je het opmaakt, want je kunt het niet meenemen, tenzij je opwaardeert. Bij opnieuw opwaarderen gaan de drie maanden weer in vanaf jouw nieuwe opwaardeerdatum, inclusief de uren die je nog niet had opgemaakt. 
Kan ik mijn prepaid tegoed aan iemand anders geven?
Ja hoor, dat is geen probleem. Als je mij laat weten naar wie, hoe en wat, dan komt het in orde.
Hoe werkt het met als je hotels, vliegtickets of bestellingen voor mij moet betalen?
Wanneer je mij vraagt hotels, tickets, boodschappen en andere zaken te bestellen, maak ik een grove begroting en dien je dit bedrag vooraf als deposit te voldoen. De uiteindelijke kosten plus gewerkte uren worden van het deposit afgehaald en het resterende bedrag wordt binnen een week teruggestort op jouw rekening.
Wanneer stuur je een factuur?
Bij de bestelling van prepaid regeltegoed ontvang je direct een factuur. Ik start met regelen zodra de factuur is voldaan.
Hoe zit het met de werkgeverslasten, verzekeringen en al die ongein?
Al die ongein inderdaad… Maar, niet voor jou! Ik regel alles zelf en jij bent volledig gevrijwaard van enige verantwoordelijkheid of aansprakelijkheid. Dit bevestig ik ook nog even officieel op de overeenkomst die jij en ik aangaan.
Ben je een officieel bedrijf?
Ja zeker! Ik ben ingeschreven bij de Kamer van Koophandel onder de naam ‘Geregeld door Sjors’ met nummer 56857411.
Zijn jouw tarieven inclusief BTW?
Alle tarieven zijn exclusief 21% BTW.
WhatsApp chat