Veel gestelde vragen

Scroll here

Je hebt natuurlijk nog wel een aantal vragen, want hoe zit het nou precies met dat prepaid verhaal? En als je nu groenteboer bent, kun je mij dan wel inschakelen? Of wellicht wil je weten of we in het echt een drankje kunnen doen? Op deze en vele andere vragen geef ik je hier antwoord. Mocht je toch nog andere vragen hebben, Whatsapp me dan even en kom ik er meteen op terug!

Antwoord op algemene vragen.

Wat is een PM; Personal Manager?
Het lijkt misschien een beetje op een personal assistant, al dan niet op afstand. Zie het als je manager, jouw regelaar, maar dan alleen maar op de momenten dat jij er een nodig hebt. 
Ik zie mijn beroep niet vermeld staan op je homepage?
Dat kan! Ik heb er slechts een aantal uitgepikt als voorbeeld. Maar als ook als je tandarts, schilder, schoonmaakster, leraar, glazenwasser, drummer, cateraar, kraamverzorgster, timmerman, advocaat, rechercheur, clown, monteur, loodgieter of iets anders bent, help ik je graag met de klusjes waar jij geen tijd of zin voor hebt!
Werk je alleen voor bedrijven?
Nee, absoluut niet. Ik werk ook voor drukke huisvrouwen die ik help met allerlei klusjes en voor studenten die soms hun eindscriptie niet meer zien zitten. Ik regel van alles voor iedereen die een extra paar handen nodig heeft. Fijn he?
Hoe zit het met de nieuwe privacywet en al mijn gegevens?
Ik doe er alles aan om jouw, en mijn eigen persoonlijke gegevens goed, veilig en conform the Europese richtlijnen te beschermen. Lees hier hoe ik dat doe.
Hoe zit het met alle persoonsgegevens van mijn klanten die jij kunt inzien?
Volgens de vernieuwde privacywet, de AVG, is een Verwerkersovereenkomst tussen jou en mij noodzakelijk, waarin wordt vastgelegd dat ik niets anders met deze persoonsgegevens doe, buiten hetgeen jij mij opdracht toe geeft. Lees hier mijn Verwerkersovereenkomst.
Waar kan ik jouw algemene voorwaarden vinden?
Mijn algemene voorwaarden vind je door hier te klikken!

Terwijl ik voor je bezig ben.

Hoe houden we contact met elkaar?
We kunnen mailen, Whatsappen, Face Timen, Skypen, Viberen, bellen en als je dat leuk vindt kan het ook ouderwets per post.
Kan ik je ook ontmoeten?
Tuurlijk. Als je toevallig in Indonesië op vakantie bent (die ik volledig voor je kan regelen uiteraard) of wanneer ik weer even in Nederland ben. Dat kunnen we dan vooraf afstemmen.
Is het tijdsverschil niet enorm vervelend?
Nee! Sterker nog, het is juist superhandig. Stel je voor: je hebt nog een overvolle mailbox net voordat je naar huis wilt gaan. Je sluit je computer af, gaat lekker naar huis, geniet van je vrije avond, wordt de volgende ochtend wakker en zodra je op kantoor aankomt is je hele mailbox weggewerkt. Een groter voordeel van tijdsverschil kan ik niet bedenken!
Doe je dit allemaal alleen of doe je dit met anderen?
Ik werk met mijn eigen enthousiaste team van personal managers en verdelen we de taken, projecten en klanten. Ik heb met allemaal een verwerkersovereenkomst afgesloten om privacy en geheimhouding te waarborgen. Wanneer je mij echter vraagt bepaalde expertise te zoeken dan maak ik gebruik van mijn enorm grote netwerk, zoals websitebouwers, ontwerpers, tekstschrijvers, vertalers, enzovoort.
Hoe kan ik zien hoelang je aan mijn taken gewerkt hebt?
Ik houd alles bij in een online overzicht, die zowel online als met een app te zien is. Daar kun je eenvoudig de status zien, hoelang ik eraan gewerkt heb en je kunt heel makkelijk taken toevoegen of eruit halen. Zo hebben we allebei alles helder en overzichtelijk op een rijtje.
Werkt de app op Android en IOS?
Yes, en hij werkt heel makkelijk. Ook de desktopversie is direct gesynchroniseerd dus je kunt alles altijd en overal makkelijk volgen en in de gaten houden.

De programma’s en applicaties die ik gebruik.

Met welke applicaties werk je om contact te houden?
Met welke programma's ben je bekend?
Welke applicaties gebruik je om efficiënt te werken?
Welke social media kanalen gebruik je?
En als ik zelf niet met die programma's bekend ben, of andere gebruik?
Dan is dat geen probleem natuurlijk. Ik beveel de programma’s en apps aan die voor mij zo efficient mogelijk werken. Maar als jij een ander projectmanagement programma gebruikt bijvoorbeeld, dan maak ik mij die gewoon eigen. Wie weet kan ik die vervolgens wel aan mijn standaard lijstje toevoegen!

Antwoord op vragen over geld en belasting enzo.

Werk je per uur? Per maand? Of hoe zit het?
Ik werk volgens een vast uurtarief. Dus mocht je mij voor een half uur nodig hebben voor klein klusje of voor een project van wel 80 uur; het kan allebei. Losse uren worden aan het eind van de maand gefactureerd. Je kunt echter ook gebruik maken van mijn prepaid tegoed. Hoe meer uren je vooraf inkoopt, hoe goedkoper het uiteindelijke uurtarief is.
En als ik nou door mijn prepaid tegoed heen ben?
Ik geef je vooraf aan wanneer je bijna door je tegoed heen bent. Je kunt dit echter ook zelf in de gaten houden via mijn app. Maar als je door je tegoed heen bent kun je er voor kiezen nieuw tegoed aan te schaffen of ik maak het laatste werk buiten je tegoed nog even af volgens het standaard uurtarief.
Is mijn prepaid tegoed beperkt houdbaar?
Je prepaid tegoed is drie maanden geldig, dus je moet wel zeker weten dat je het opmaakt, want je kunt het niet meenemen, tenzij je opwaardeert. Bij opnieuw opwaarderen gaan de drie maanden weer in vanaf jouw nieuwe opwaardeerdatum, inclusief de uren die je nog niet had opgemaakt. 
Kan ik mijn prepaid tegoed aan iemand anders geven?
Ja hoor, dat is geen probleem. Als je mij laat weten naar wie, hoe en wat, dan komt het in orde.
Hoe werkt het met als je hotels, vliegtickets of bestellingen voor mij moet betalen?
Wanneer je mij vraagt hotels, tickets, boodschappen en andere zaken te bestellen, maak ik een grove begroting en dien je dit bedrag vooraf als deposit te voldoen. De uiteindelijke kosten plus gewerkte uren worden van het deposit afgehaald en het resterende bedrag wordt binnen een week teruggestort op jouw rekening.
Wanneer stuur je een factuur?
Aan het einde van iedere maand stuur ik je een factuur, mits je gekozen hebt voor mijn losse uurtarief of projecttarief. Bestel je prepaid tegoed? Dan ontvang je direct een factuur voorafgaand aan de werkzaamheden. Je moet de factuur wel even binnen twee weken betalen. Dankjewel alvast!
Hoe zit het met de werkgeverslasten, verzekeringen en al die ongein?
Al die ongein inderdaad… Maar, niet voor jou! Ik regel alles zelf en jij bent volledig gevrijwaard van enige verantwoordelijkheid of aansprakelijkheid. Dit bevestig ik ook nog even officieel op de overeenkomst die jij en ik aangaan.
Ben je een officieel bedrijf?
Ja zeker! Ik ben ingeschreven bij de Kamer van Koophandel onder nummer 56857411 en onderdeel van Tanpa Batas, een bedrijf dat concepten ontwikkelt voor de particuliere, zakelijke en non-profit sector.
Zijn jouw tarieven inclusief BTW?
Alle tarieven zijn exclusief 21% BTW.

Over de vrienden van Sjors.

Wie zijn de vrienden van Sjors?

De ‘vrienden van Sjors’ is het partnerprogramma van Geregeld door Sjors. Voor de werkzaamheden die ik, of mijn team, niet zelf kan uitvoeren schakel ik mijn vrienden in. Dit kan zijn omdat onze expertise er niet ligt, maar we het toch willen aanbieden of omdat we zo vol zitten dat we simpelweg handen tekort komen. De tarieven van mijn vrienden kunnen anders zijn dan mijn eigen tarieven. Je krijgt dit altijd vooraf te horen, dus geen zorgen!

Wat doen de vrienden van Sjors?

De vrienden van Sjors zijn experts in hun vakgebied. Dit kan gaan om belastingzaken, notariële zaken, technische hoogstandjes op website of ontwerp gebied, vertalers en ga zo maar door. Onder de vrienden van Sjors vallen ook collega virtual assistants, transportbedrijven, productiebedrijven, boekingskantoren etc.

Hoe wordt iemand een vriend van Sjors?

In bijna álle gevallen benader ik mijn vrienden zelf. Ik heb dan in het verleden al zaken met hen gedaan en wanneer dat goed bevallen is zou ik hem of haar graag willen toevoegen als vriend van Sjors. Op deze manier kan ik ook volledig achter hetgeen staan wat ik jou aanbied. Denk jij echter dat jij een aanvulling bent op mijn huidige aanbod aan diensten of een van de hier reeds genoemde diensten kunt aanbieden, dan hoor ik natuurlijk graag van je! Klik hier voor meer informatie.

Hoe werkt het precies?

Wanneer ik vrienden inschakel fungeer ik zelf als tussenpersoon. Zo heb jij enkel met mij te maken en niet met verschillende partijen. Ik gooi géén commissie bovenop de prijzen van mijn vrienden! Dat zou niet eerlijk zijn naar jou toe. In plaats daarvan geven mijn vrienden mij een percentage, een vast bedrag of een bepaalde korting. Het kan ook zijn dat ik er tussenuit stap en jou en mijn vrienden rechtstreeks met elkaar laat communiceren.

Vertel je ook wie jouw vrienden zijn?

Wanneer je mij inschakelt voor een offerteoverzicht, vraag ik diverse offertes op en krijg jij netjes in een overzicht de verschillende opties, vrienden en kosten. Daarmee is mijn klusje geklaard en afgesloten. Het kan ook zijn dat ik betrokken blijf bij het gehele proces. Dit hangt af van het project.

Kan ik ook rechtstreeks contact opnemen met je vrienden?

Dat zou je kunnen doen. Ik geef tenslotte alle details en je zou kunnen denken dat je dan goedkoper uit bent. Echter zullen de prijzen dan te allen tijde gelijk zijn aan die van mijn overzicht!

WhatsApp chat