Zelf aan de slag als VA

Scroll here

Er zijn veel live en online opleidingen en cursussen te vinden om zelf aan de slag te gaan als Virtual Assistant, Online Personal Assistant of Online Personal Manager. Sterker nog, als je morgen wéér Googled, zijn er weer vijf bijgekomen. Wil je écht serieus aan de slag, en het liefst binnenkort al en als het dan toch kan, ook graag met een aantal klanten… Dan ben ik er voor je!

Inspirerende quotes.

De diverse opleidingen die je online kunt vinden zijn vast en zeker leuk en effectief, en het is dan ook zeker aan te raden je goed te verdiepen in het aanbod. Nu is het wel zo, dat wanneer je een klas deelt met 19 andere enthousiastelingen, jullie alle 20 dezelfde dingen leren, dezelfde truukjes gaan toepassen, op dezelfde manier klanten gaan zoeken en waarschijnlijk allemaal ongeveer hetzelfde Instagram account gaan opzetten: een inspirerende quote, een foto van jou achter je laptop, het opsommen van de voordelen, én… nog een inspirerende quote. Dit is immers uitgelegd tijdens een van de bijeenkomsten.

Vakantiemagneetjes.

Volg je een online cursus, dan krijg je periodiek modules voorgeschoteld die jij, samen met nog 4729 gemotiveerde VA’s in spé, trouw doorwerken om uiteindelijk dat felbegeerde certificaat als PDF toegestuurd te krijgen. Leuk voor op de koelkast, maar er is geen opdrachtgever te vinden die hoopt dat jij de uitgeprinte versie ergens tussen de vakantiemagneetjes hebt hangen. Wat jij gaat doen, is lekker aan de slag, tíjdens je vakantie. Want dat is een van de grootste voordelen van het werken als VA en dan kijk je niet eens meer naar al die magneetjes op je koelkastdeur!

Mijn manier.

Inmiddels mag ik mijzelf gelukkig al bijna 20 jaar een ‘professionele regelaar’ noemen. Ik regel álles, voor íedereen, en ik weet dan ook precies wat wél, en wat níet werkt. Wat ik vooral heb geleerd is dat ik dit al jaren mag doen omdat opdrachtgevers het willen laten regelen door míj, op míjn manier. Dit leerde ik niet op een opleiding of in een cursus en het staat al helemaal nergens op een geprint A4’tje op m’n koelkast.

Zonde van je geld.

Het draait volledig om uitvinden waar jij goed in bent, wat je leuk vindt om te doen en hoe dit van pas kan komen voor anderen. Dáár gaat het om en dit is dan ook precies wat wij samen gaan uitwerken. Niet in een klas met 19 anderen. Niet via mooi opgemaakte modules die ik wekelijks mail. Nee, gewoon één op één. We werken samen jouw idee uit tot een concreet actieplan en ik help je bij ieder onderdeel, wanneer je dat maar wilt. Er zijn genoeg dingen waar jij zelf al genoeg kennis en ervaring in hebt. Voor deze dingen heb je dus geen lesdag, module of begeleiding nodig. Iets waar je bij standaard opleidingen of cursussen wel doorheen moet. Zonde van je tijd. Zonde van je geld.

Wanneer je écht aan de slag wilt gaan, dan is er nu geen tijd meer te verliezen. We werken samen uit waar jij allemaal goed in bent en wat jij leuk vindt om te doen. Daarnaast onderzoeken we of er nog andere dingen zijn die je interesse hebben. Ook kijken we naar de markt en hoe we jouw diensten aan de man gaan brengen. Wat we vooral níet doen is kijken naar concullega’s. Een beetje huiswerk doen is prima, maar te veel leidt af en komt je creativiteit niet ten goede. Wat we verder allemaal gaan doen, wat het kost en wanneer we kunnen starten leg ik je allemaal uit wanneer we even bellen.

Maak een afspraak!

Benieuwd waar ik bovenstaande gegevens voor nodig heb en wat ik ermee ga doen? Klik dan hier voor mijn Privacyverklaring!

WhatsApp chat