#TeamSjors

Scroll here

Inmiddels regelen we al ruim twintig jaar álles wat er maar geregeld moet worden! En we regelen het niet zomaar. We regelen alles perfect. Toen we zijn gestart in 2003 hebben we de lat direct hoog gelegd en daar zijn we nooit meer van afgeweken… 

Wat begon met het regelen en organiseren van shows, feestjes en hier en daar een bedrijfsevenement, groeide al snel uit tot publieksevenementen, theatershows en pretparkproducties. We regelden aan de lopende band hosts en hostessen vanuit onze hospitality afdeling, ontwikkelden reclamecampagnes en gingen flink aan de slag voor de leukste merken en mooiste klanten, tot aan het Koninklijk huis aan toe. 

Niet veel later begonnen we, naast het regelwerk voor verschillende organisaties tegelijk, met het regelen van allerlei zaken rondom kleine ondernemers, coaches en zzp’ers die een extra paar handen, advies en begeleiding nodig had op het operationele vlak. De laatste jaren hebben we ook nog een speciale tak opgezet om alles tot in de puntjes te regelen voor sprekers, auteurs en artiesten; de Club van Sjors, zodat zij zich volledig kunnen richten op de zaken waar zij zich mee bezig wíllen houden. Wij doen de rest.

Al het regelen doet Sjors natuurlijk niet in z’n eentje, maar met zijn supersnelle team van regelaars, die allemaal een eigen specialisatie hebben die van pas komt voor jou. Sjors weet precies wat het is om afgeleid te zijn, te balen van een volle mailbox of simpelweg niet meer weten waar je de tijd voor bepaalde zaken vandaan moet halen. Op dat soort momenten hopen we dat je je telefoon erbij pakt en ons direct een app-je stuurt met: Sjors! Ik heb je nodig!

De Regelbaas

Georges Hilaul is “de oprichter en regelbaas van Sjors”. Transparant, snel, efficiënt en vooral: zonder gedoe. Zo regel ik graag mijn eigen zaken én die van anderen. Op deze manier kan iedereen doen wat hij leuk vindt en dát is toch het belangrijkste dat er is?

 

 

Pietje Precies

Angreni Hilaul, grote zus van Sjors, regelt alles tot in de kleinste details, inmiddels al ruim 20 jaar lang als Sjors’ rechterhand. Angreni zorgt er onder andere voor dat jouw klantenservice, personal management en administratie áltijd vlekkeloos geregeld is.

 

 

De Creatieveling

Wanneer het goed moet klinken of mooi in beeld moet worden gebracht, dan regelt Ruben Butler, de vriend van Sjors, álles voor je op audio en visueel gebied. Maar ook voor klantenservice beheer en salestrajecten is hij jouw regelaar!

 

 

WhatsApp chat