#TeamSjors

Scroll here

De regelaar van Sjors.

Mijn naam is Georges Hilaul en ik ben “de regelaar achter Sjors”. De afgelopen jaren stond ik zelf veelvuldig op het podium en startte diverse ondernemingen. Presenteren voor een groot publiek doe ik tegenwoordig niet meer, maar ondersteun nu degenen die dat wél doen als persoonlijk adviseur én regelaar in één. Op deze manier kunnen zij zich richten op hun talent en de zaken die écht belangrijk zijn, en samen met mijn team… regel ik de rest!

Transparant, snel, efficiënt en vooral: zonder gedoe. Zo regel ik graag mijn eigen zaken én die van anderen. Op deze manier kan iedereen doen wat hij leuk vindt en dát is toch het belangrijkste dat er is?

#TeamSjors

Al het regelen doe ik natuurlijk niet in m’n eentje, maar met mijn supersnelle team van regelaars, die allemaal een eigen specialisatie hebben die van pas komt voor jou. Ik weet precies wat het is om afgeleid te zijn, te balen van een volle mailbox of simpelweg niet meer weten waar je de tijd voor bepaalde zaken vandaan moet halen. Op dat soort momenten hoop ik dat je je telefoon erbij pakt en mij een app-je stuurt met: Sjors! Ik heb je nodig!

Geregeld door… Angreni

Angreni regelt alles tot in de kleinste details, inmiddels al bijna 20 jaar lang als mijn rechterhand. Ze zorgt zij er onder andere voor dat jouw klantenservice, personal management en administratie vlekkeloos geregeld is.

Geregeld door… Ruben

Wanneer het goed moet klinken of mooi in beeld moet worden gebracht, dan regelt Ruben álles voor je op audio en visueel gebied. Maar ook voor klantenservice beheer en salestrajecten is hij jouw regelaar!

Geregeld door… Dewi

Dewi is onze Pinterest Queen en zorgt dat jij optimaal zichtbaar bent op dit, en andere social media platformen. Daarnaast regelt Dewi o.a. een scala aan administratieve werkzaamheden en is zij van alle markten thuis!

Geregeld door… Melvin

Online en offline campagnes, websites, brochures… noem het, en Melvin regelt het. Ook wanneer je flink commercieel wilt brainstormen is Melvin dé creatieve regelaar bij uitstek.

Geregeld door… Yvonne

Zonder Yvonne deden we allemaal alles nog met het handje… Yvonne zorgt voor een gestroomlijnde automatisering van ál jouw systemen en is zij vooral dé regelexpert op het gebied van Active Campaign/Mailblue.

WhatsApp chat