Regeltarieven

Scroll here

Al het regelwerk dat ik voor je kan doen wordt onderverdeeld in drie categorieën: REGULIER, PLUS en PREMIUM. Het verschil zit hem natuurlijk in de expertise, maar de uitvoering is bij al het geregel natuurlijk hetzelfde: professioneel, efficiënttransparant en natuurlijk gewoon áltijd goed geregeld!

Prepaid regeltegoed.

Je koopt altijd vooraf een prepaid regeltegoed en je mag helemaal zelf bepalen met welk bedrag je wilt opwaarderen. De eerste structuursessie, om alles te ordenen, en het daarop volgende regelwerk wordt vervolgens van jouw tegoed afgehaald. Met mijn online tool houd ik al het regelwerk en de regeltijd bij en kun jij op jouw eigen dashboard zien hoeveel tegoed je nog hebt. Zodra je bijna door je regeltegoed heen bent laat ik het weten en kun je jouw tegoed weer opwaarderen.

Sjors Regulier: € 65,-

Voorbeelden van regulier regelwerk: administratieve werkzaamheden, klantenservice, community beheer, social media planning en beheer, agenda beheer, online event management en media coördinatie.

Sjors Plus: € 90,-

Voorbeelden van plus regelwerk: DTP werk, marketingwerkzaamheden, websitebeheer, video- en podcast montage, copywriting, personal management en live event management.

Sjors Premium: € 185,-

Voorbeelden van premium regelwerk: structuursessies, creatieve brainstorm sessies, coaching sessies, mentor trajecten, concept ontwikkeling en uitwerken van salesflows en concepten.

Een volledig overzicht van alles wat ik momenteel regel is te vinden op deze pagina. Wil je een structuur-, brainstorm- of coachingsessie voor je team of afdeling, neem dan contact met mij op. Heb je iets anders dat je wilt laten regelen, stuur mij dan even een app’je. De kans is namelijk zeer groot dat ik het sowieso voor je in orde kan maken!

WhatsApp chat