Tarieven

Scroll here

Ik heb verschillende mogelijkheden waarbij je zelfs direct hier een keuze kunt maken en bestellen. Welke optie je ook kiest, voordeliger dan iemand aan je bureau is het sowieso! Je kunt kiezen uit de onderstaande opties:

1: Sjors Standaard.

Je koopt vooraf een bepaald aantal uren in (hoe meer uren je vooraf koopt, hoe goedkoper het uurtarief) en ik houd alle uren bij in mijn online tool. Zodra je bijna door je tegoed heen bent laat ik het weten en kun je jouw tegoed opwaarderen of ik ga door volgens mijn uurtarief.

2: Sjors Premium.

Zoek je nét iets meer, dan af en toe hulp op afstand en wil je alles nóg sneller geregeld hebben? Dan wil Sjors stand-by hebben staan op de momenten dat jij dat noodzakelijk vindt. Met Sjors Premium krijg je de toewijding, professionaliteit en excellente uitvoering zoals je van Sjors gewend bent, maar dan met de exclusiviteit en dat extra gouden randje waar jij zo dol op bent.

Keuze gemaakt? Klik dan op het gewenste aantal uren en je wordt direct doorgestuurd naar mijn contactpagina om je bestelling te bevestigen. Vragen? Stuur dan even een WhatsApp’je!

WhatsApp chat