Orde in de chaos!

Scroll here

Je bent een drukke, creatieve ondernemer. Je hebt duizend-en-één ideeën en zodra je morgen wakker wordt, heb je er weer een idee bij. Daarbij heb je al een bedrijf waar veel bij komt kijken, moet er nog administratie worden gedaan, wil je goed zichtbaar zijn op social media en zul je ook nog actief met acquisitie aan de slag moeten gaan…

Naast alles wat hierboven staat, wil je natuurlijk ook nog naar yoga, ieder weekend hardlopen, gezond eten, je gezin tevreden houden en af en toe een appeltaart bakken. Yes, I get it. Het is veel! Omdat de creativiteit blijft stromen, de ideeën blijven komen en er zoveel moet gebeuren, kan ik mij voorstellen dat je het overzicht soms even kwijt bent. Dat willen we natuurlijk niet, dus daar moet wat aan gedaan worden.

Wat is een structuursessie?

Tijdens een ‘structuursessie‘ gaan we weer even terug naar de kern; jouw bedrijf, idee of project waar je al je energie in kunt stoppen. We kristalliseren dit uit, maken een super duidelijk actieplan met een concreet tijdspad en, als je dat wilt, help ik je ook nog bij de uitvoering. Ik ga graag als jouw coach, buddy of klankbord samen aan de slag en zorgen we voor orde in de chaos!

Heb ik een structuursessie nodig?

Wanneer jij jezelf herkent in het verhaal bovenaan deze pagina, dan is het wel aan te raden inderdaad. Maar ook wanneer je niet met van-alles-en-nog wat bezig bent en juist bij dat éne project geen overzicht meer hebt, gaat een structuursessie je enórm helpen. Je kunt het natuurlijk ook prima zelf uitwerken, dat heb je waarschijnlijk altijd al zo gedaan, maar vaak helpt een extra paar ogen en handen om alles nét even wat praktischer aan te pakken.

Hoe werkt een structuursessie?

We starten eerst met het leegmaken van jouw hoofd. Dit doen we door álles op te lijsten wat er speelt. Wanneer we hier na een half uur mee klaar zijn, zul je merken dat er al een last van je schouders valt. Alles staat namelijk ‘ergens’, waardoor het niet meer opgeslagen hoeft te worden in jouw eigen hoofd. Vervolgens gaan we alles categoriseren en daarna onderverdelen in verschillende lijstjes, van hoge naar lage prioriteit en wie al deze zaken gaat oppakken. Vaak helpt het al om taken op te delen in kleine, behapbare stukjes. Een héle kaas ga je niet in één keer door je keel krijgen, maar in kleine blokjes een voor een komt hij wel in je maag terecht!

Wat kost het?

Een structuursessie is een Sjors Premium service en kost € 150,00 per uur, exclusief 21% BTW. Hoe lang we bezig (moeten) zijn hangt volledig af van jouw situatie, wensen en mogelijkheden. In de meeste gevallen is één sessie van bijvoorbeeld twee uur voldoende om de gewenste rust, orde en structuur in de basis aan te brengen. We kunnen echter een traject starten waarbij we elkaar iets regelmatiger spreken om alles strak te trekken en te houden. Meer informatie over de tarieven vind je hier. Wil je graag een structuursessie met jouw hele team? Klik dan hier.

Wat heb ik na afloop van zo’n sessie?

Na afloop van de structuursessie heb je een opgeruimd hoofd. Dat beloof ik. Daarnaast heb je één overzichtelijke online omgeving waar álles staat wat er in je hoofd, bedrijf, of zelfs je hele leven, speelt, maar met één groot verschil: alles staat netjes gestructureerd, in de juiste volgorde, voorzien van actieplannen, checklists en to-do’s, die je enkel nog maar in volgorde van prioriteit kunt afwerken.

Wat gebeurt er ná de structuursessie?

Na afloop van de sessie weet je ook meteen hoe je in het vervolg zelf snel(ler) orde, structuur en vooral rust kunt aanbrengen. Heerlijk toch? Tijdens de sessie hebben we ook besproken wie alle actiepunten gaat uitvoeren; jijzelf, een assistent, een extern bedrijf, misschien ik wel of een combinatie van dit alles. Je kunt er voor kiezen om periodiek weer alles op orde te brengen of je trekt weer aan de bel wanneer je weer wat rust in je hoofd kunt gebruiken!

Hoe gaan we dit regelen?

Heel eenvoudig; wanneer je samen aan de slag wilt gaan, plannen we de structuursessie in. Geef mij even aan in welke periode je dit zou willen laten plaatsvinden en dan plannen we samen een sessie in. Controleer hier alvast mijn agenda. Onze sessies vinden plaats via Zoom, Skype of per telefoon, en gaan we zorgen voor het aanbrengen van orde, rust en structuur in jouw héle hebben en houwen.

Boek hier jouw structuursessie!