Strategisch het nieuwe jaar beginnen

Scroll here

Omdat we allemaal vol plannen zitten, maar het soms lastig vinden om deze om te zetten in een concreet actieplan, of het overzicht kwijt zijn en -door alle bomen vol ideeën- het hele bos niet meer zien, is het fijn om te brainstormen en een extra paar ogen en oren naar jouw bedrijf en/of bedrijfsvoering te laten kijken en luisteren. Dit is dan ook precies wat ik doe tijdens mijn ‘strategiesessies’.

Wat ben jíj van plan volgend jaar?

Wat zijn jouw plannen voor het nieuwe jaar? Wil je bijvoorbeeld een boek uitbrengen? Je bedrijf rebranden? Aan de slag als spreker? Een nieuw product lanceren? Je diensten uitbreiden? Je werkwijze aanpassen? Of iets heel anders? Maar… heb je geen idee waar je moet beginnen? Na een intensieve structuur- én strategiesessie ga jij naar huis vol nieuwe energie, met een opgeruimd hoofd en voorzien van een concreet plan om in 2023 meteen mee aan de slag te gaan.

Ja! Ik wil een concreet plan voor 2023!

Persoonlijke gegevens

Vijf voorbereidingsvragen

Speciale sessie

Tijdens deze speciale sessie gaan we samen ruim 3,5 uur lang aan de slag om 2023 gestructureerd en goed voorbereid te starten, op een leuke, laagdrempelige en tegelijk informele manier. Onder het genot van een lekker vers ontbijt of lunch bij mij op kantoor nemen we de huidige situatie door, werken we jouw plannen uit en maken we een concreet actieplan waar jij vervolgens doelgericht mee aan de slag kunt gaan.

Voor wie is deze sessie?

Deze strategie- én structuursessie in-één is voor iedereen die rondloopt met duizend-en-één ideeën… Of juist even vastloopt daarmee… Wil je orde, structuur en je focus terug? En wil jij vooral het nieuwe jaar direct starten met een concreet actieplan? Dan kan deze sessie je direct enorm verder helpen! Je hoeft trouwens geen klant te zijn van ons, maar je mag er uiteraard wel eentje worden na afloop 😉

Investering

De investering van deze speciale strategiesessie bedraagt nu tijdelijk € 595,00 excl. BTW, wanneer je vóór 1 december 2022 een sessie boekt, die vervolgens plaatsvindt op woensdagen tussen 1 november 2022 en 1 februari 2023.

Alle details op een rijtje…

  • De sessie vindt plaats bij mij op kantoor in Rotterdam
  • Je kunt kiezen uit een ontbijt- of lunchsessie, en is uiteraard inclusief een ontbijt of lunch
  • Ik doe slechts een beperkt aantal sessies; vol is helaas vol!
  • Je kunt een sessie altijd verlengen en/of een vervolgsessie plannen, op basis van beschikbaarheid
  • De speciale prijs geldt enkel voor sessies die plaatsvinden op woensdagen in november, december 2022 en januari 2023
  • De sessie wordt apart in rekening gebracht en mijn algemene voorwaarden zijn hierbij van toepassing

Wil je even vrijblijvend bellen om te zien of dit iets voor je is, heb je vragen over de sessie of over iets anders? Neem dan gerust contact met mij op.

Boek hier jouw strategiesessie!

Persoonlijke gegevens

Vijf voorbereidingsvragen

WhatsApp chat