Over Sjors

Scroll here

De regelaar van Sjors.

Mijn naam is Georges Hilaul en ik ben “de regelaar achter Sjors”. De afgelopen 20 jaar heb ik verschillende bedrijven opgericht en voor de meest uiteenlopende klanten van alles mogen regelen. Ik heb in al deze jaren met vallen en opstaan enorm veel geleerd om vervolgens tot de conclusie te komen dat dit alles nu perfect op zijn plaats valt. Nu combineer ik al die ervaringen om mensen zoals jij te helpen als structuur manager, startup coach, consultant én als regelaar.

Tussen de shows door

De passie voor ondernemen, in de schijnwerpers staan, geld verdienen en investeren zat er al vroeg in. Als kind kreeg ik een goocheldoos en vanaf dat moment was mijn lot bestemd: ik word goochelaar. De ruim 20 jaren die daarop volgen staan volledig in het teken van optreden. Tussen de shows door startte ik diverse andere bedrijven, waaronder een evenementenbureau en een uitzendbureau. Dit werd later uitgebreid met een boekingskantoor en showproductiebedrijf. De combinatie van de financiële crisis, teruglopende markt, misgelopen contracten en een slechtere fysieke gezondheid, zorgen ervoor dat het mis gaat. Ik kom in een andere ‘state of mind’ en krijg de kans alles te ‘resetten’.

Van spotlights naar sloppenwijk

Na honderden shows in pretparken en bedrijfsevenementen in binnen- en buitenland, besluit ik om te stoppen met álles wat maar met magic te maken heeft. Ik verkoop mijn bedrijven, woning en alle spullen die ik heb en verhuis naar Indonesië, waar ik met mijn Stichting van Sjors projecten start voor straatkinderen. De stichting groeit uit tot een grote organisatie met meerdere locaties en zijn er een paar duizend kinderen en vrijwilligers aan de projecten verbonden.

Waarom ik doe wat ik doe

Gedurende de jaren dat ik in Indonesië woon, blijf ik Nederlandse ondernemers ondersteunen op afstand. Na zes jaar besluit ik de projecten van mijn stichting volledig over te dragen. Ik keer terug naar Nederland en breid de bedrijfsondersteunende diensten uit tot een full-service Personal Managementbureau, onder de naam Geregeld door Sjors. Naast het ondersteunen van ondernemers werk ik als consultant en coach op de gebieden waar het voor mij om draait: de ontplooiing van ieders ondernemersdrang, het nemen van risico’s, het volgen van dromen en idealen, en het in beweging zetten van mensen en veranderingen. Hier haal ik namelijk mijn energie uit en zijn het voor mij de redenen om op te staan iedere ochtend.

#TeamSjors

Al het regelen doe ik natuurlijk niet in m’n eentje, maar met mijn supersnelle team van regelaars, die allemaal een eigen specialisatie hebben die van pas komt voor jou. Ik weet precies wat het is om afgeleid te zijn, te balen van een volle mailbox of simpelweg niet meer weten waar je de tijd voor bepaalde zaken vandaan moet halen. Op dat soort momenten hoop ik dat je je telefoon erbij pakt en mij een app-je stuurt met: Sjors! Ik heb je nodig!

Geregeld door Angreni

Geregeld door… Angreni

Angreni regelt alles tot in de kleinste details, inmiddels al bijna 20 jaar lang als mijn rechterhand. Ze zorgt zij er onder andere voor dat jouw klantenservice, personal management en administratie vlekkeloos geregeld is.

Geregeld door Ruben

Geregeld door… Ruben

Wanneer het goed moet klinken of mooi in beeld moet worden gebracht, dan regelt Ruben álles voor je op audio en visueel gebied. Maar ook voor klantenservice beheer en salestrajecten is hij jouw regelaar!

Geregeld door Dewi

Geregeld door… Dewi

Dewi is onze Pinterest Queen en zorgt dat jij optimaal zichtbaar bent op dit, en andere social media platformen. Daarnaast regelt Dewi o.a. een scala aan administratieve werkzaamheden en is zij van alle markten thuis!

Geregeld door Melvin

Geregeld door… Melvin

Online en offline campagnes, websites, brochures… noem het, en Melvin regelt het. Ook wanneer je flink commercieel wilt brainstormen is Melvin dé creatieve regelaar bij uitstek.

Geregeld door Yvonne

Geregeld door… Yvonne

Zonder Yvonne deden we allemaal alles nog met het handje… Yvonne zorgt voor een gestroomlijnde automatisering van ál jouw systemen en is zij vooral dé regelexpert op het gebied van Active Campaign/Mailblue.

WhatsApp chat