Over Sjors

Scroll here

Is dat nou wel nodig, zo’n Personal Manager? Dat is de meest voorkomende vraag die jij en ik allebei krijgen. Misschien vind je het een beetje overdreven, decadent of stiekem wel erg handig. Wat het ook is, één ding staat vast: je wilt de dingen doen die je leuk vindt en je wilt je niet bezighouden met allerlei randzaken die je daarvan af houden. Daar heb je mij voor: Sjors. Aangenaam!

Net als Google.

Ik regel al meer dan vijftien jaar van alles en nog wat, voor de meest uiteenlopende projecten en opdrachtgevers en word ingezet als event manager, artiestenboeker, reisplanner, administrateur, klantenservicemedewerker, secretaris, agendabeheerder, professioneel mailboxleger, partyplanner en ga zo maar door. Niet alleen ondernemers sturen mij een app’je met het verzoek om hulp, want niet alleen grote bazen hebben het druk. Iedereen heeft het te druk! Soms zo druk, dat hele kleine dingen erbij inschieten. Om alles snel op te zoeken ga je naar Google en om alles te laten regelen ga je naar Sjors. Zo eenvoudig kan het soms zijn.

De regelaar van Sjors.

Mijn naam is Georges Hilaul en ik ben “de regelaar achter Sjors”. De afgelopen 20 jaar heb ik verschillende bedrijven opgericht en voor de meest uiteenlopende klanten van alles mogen regelen. Ik heb in al deze jaren met vallen en opstaan enorm veel geleerd om vervolgens tot de conclusie te komen dat dit alles nu perfect op zijn plaats valt. Nu combineer ik al die ervaringen om mensen zoals jij te helpen. Dit doe ik niet in m’n eentje, maar met mijn supersnelle team van regelaars, die allemaal een eigen specialisatie hebben die van pas komt voor jou. Ik weet precies wat het is om afgeleid te zijn, te balen van een volle mailbox of simpelweg niet meer weten waar je de tijd voor bepaalde zaken vandaan moet halen. Op dat soort momenten hoop ik dat je je telefoon erbij pakt en mij een app-je stuurt en tikt: Sjors! Ik heb je nodig!

WhatsApp chat