Tot in de puntjes geregeld

Scroll here

Alles wat ik, samen met mijn #TeamSjors, tot in de puntjes voor je regel valt onder vijf onderdelen. Deze onderdelen kunnen vervolgens aangevuld worden met nog een aantal werkzaamheden. Het uitgangspunt bij al het regelwerk is dat jij je volledig kunt blijven focussen op de dingen waar jij blij van wordt en die je het belangrijkst vindt om te doen, terwijl ik de rest van alle tijdrovende randzaken voor je regel.

1. Structurering

Denk hierbij aan het aanbrengen van structuur in jouw planning, alle projecten die lopen, je agenda en eventuele aanvragen voor lezingen, optredens, mediaverschijningen, etc. Wanneer alles rondom jou op orde en gestructureerd is, heb je rust in je hoofd zodat jij volledig gefocust aan de slag kan gaan, terwijl ik de boel in de gaten houd.

2. Zichtbaarheid

Hier regel ik alles rondom jouw zichtbaarheid, en met name rondom jouw online aanwezigheid; het beheren van je socials, website, community en zorgen dat alle publicaties over en rondom jou kloppen. Daarnaast is offline presence op z’n minst zo belangrijk, en coördineer ik alles met gedrukte media en televisieoptredens.

3. Communicatie

Dit onderdeel vergt vaak de meeste kostbare tijd, tijd die je het liefst aan jouw passie(s) besteedt. Om die reden neem ik dan ook vaak als eerste de communicatie over; de interactie via social media, de mailbox of het afstemmen met boekingskantoren of sprekersbureaus. Heb je een eigen online platform, app of community, dan beheer ik deze voor je en houd ik je op de hoogte van de laatste relevante ontwikkelingen… Het uitgangspunt is dat jij je enkel richt op hetgeen jij belangrijk vindt, en dat je van mij hoor wat je waar en wanneer te doen staat, met daarbij de toevoeging dat alles geregeld is.

4. Administratie

Het voeren van een goede administratie is van noodzakelijk belang, maar het is het laatste waar je zin in hebt of blij van wordt. Wanneer je dat wilt, regel ik álle administratie, of een deel daarvan. Contracten worden geregeld, boekingen worden afgehandeld, je financiële administratie is op orde en je agenda is altijd up-to-date.

5. Begeleiding en advies

Ik ben niet voor niets jouw persoonlijk regelaar én adviseur in één. Dankzij mijn jarenlange ervaring in zowel de auteurs-, sprekers-, entertainment- als marketingindustrie, weet ik precies wat er nodig is om jouw gewenste doelstellingen te bereiken. Wanneer je deze nog niet helder hebt of op het punt staat een omslag te maken, begeleid en adviseer ik je gedurende dit hele traject. Commercieel, praktisch en creatief; de drie pijlers waarmee we samen aan de slag gaan om jou nóg beter in de spotlights te zetten.

Éxtra regelwerk

Regel ik één of meerdere van de bovenstaande zaken, dan kan dit uitgebreid worden met regelwerk uit de volgende aanvullende onderdelen:

1. Private matters

Alles wat ik voor je kan regelen hoeft niet altijd gerelateerd aan werk te zijn. Wil je graag op vakantie, je partner verrassen, iets geregeld hebben voor je huis of je gezin, noem maar op; ik regel het voor je. Ook bij deze private matters is het uitgangspunt dat jij je kunt richten op hetgeen je belangrijk vindt!

2. Event management

Boeklancering, nieuw album, persbijeenkomst of ander evenement te organiseren? Ik regel álles rondom jouw evenement, zodat je alleen maar hoeft te shinen op jouw eigen rode loper. Wist je dat ik jarenlang, samen met Angreni, een evenementenbureau en showproductiebedrijf heb gehad? Ik weet dus precies wat er geregeld moet worden om een perfect event neer te zetten.

3. Video en audio montage

Heb je een eigen podcast of Youtube kanaal, maar geen zin, tijd of energie om de opnames te editten, online te zetten en te monitoren? Dan regel ik dat gewoon allemaal voor je, inclusief een contentkalender voor de komende tijd, zodat je nooit achter de feiten aanloopt en alleen maar hoeft te doen wat je leuk vindt. Ik regel de rest.

4. Automatisering

Naast dat ik veel voor je kan regelen, kunnen veel zaken ook geautomatiseerd worden. Denk hierbij aan koppelingen tussen verschillende programma’s, de afhandeling van boekingen of het beheer van jouw mailinglist. Door middel van het toepassen van de laatste technische kennis op automatiseringsgebied kan ik er voor zorgen dat veel dingen gebeuren, zonder dat jij of ik daar voortaan aan te pas hoeven komen. De mogelijkheden zijn eindeloos.

5. Samenwerkingen

Het sluiten van goede deals is sinds het ‘influencer tijdperk’ steeds belangrijker geworden. Samenwerkingen met verschillende partijen, ambassadeurschap en endorsements zijn aan de orde van de dag, helemaal als je een flinke achterban hebt op social media. Ik zorg ervoor dat de onderhandelingen goed lopen, de afspraken correct worden opgesteld en nageleefd en dat alles financieel en administratief netjes wordt afgewikkeld. Zo hoef jij je niet druk te maken om dit alles.

WhatsApp chat