Sjors Premium

Scroll here

Zoek je nét iets meer, dan af en toe hulp op afstand en wil je alles nóg sneller geregeld hebben? Dan wil Sjors stand-by hebben staan op de momenten dat jij dat noodzakelijk vindt. Je wilt de toewijding, professionaliteit en excellente uitvoering zoals je van Sjors gewend bent, maar dan met de exclusiviteit en dat extra gouden randje waar jij zo dol op bent. Waarom? Heel simpel:

Omdat jij extra service verdient.

Speciaal voor jou heb ik daarom mijn Premium service. Met Sjors Premium heb jij jouw exclusieve Personal Manager op afstand op de momenten dat jij deze nodig hebt. Daarnaast is Sjors Premium voor de werkzaamheden die jij wilt uitbesteden, maar die éxtra skills en expertise vereisen. 

Wellicht wil je juridische zaken, grafisch ontwerp of belastingzaken uit handen geven. In die gevallen komt Sjors Premium om de hoek kijken. Het hoeft echter allemaal niet persé om ingewikkelde zaken te gaan. Premium opdrachtgevers gaan voor Premium uitbesteding: het snel en direct regelen van welke taken dan ook, met het beste resultaat, is daarbij het voornaamste. 

Maar er is nog meer. Sjors Premium rent nog net een stapje harder, verrast je net een beetje meer en zorgt ervoor dat jij geen omkijken meer hebt naar de zaken waar jij geen tijd voor hebt. Je krijgt het gouden randje waar je zo dol op bent. Hoe dit precies in zijn werk gaat, bespreken wij samen. Jij noemt een datum en locatie, ik regel de champagne.

 

WhatsApp chat