Sta jij vaak op de cover?

Scroll here

Daar sta je dan. Op de cover van een nieuw magazine. Helemaal tof, alleen ben je nog steeds niet uitbetaald door het modellenbureau. Daarnaast zag je jezelf ook nog op een poster hangen in een winkel om de hoek, terwijl de afspraak was dat je alleen in de brochure zou komen. Nu wil je hier wel wat aan doen, maar je wilt ook weer geen gedoe met het bureau, want stel je voor, straks boeken ze je niet meer…

Geen gedoe.

Het bovenstaande zal vast bekend klinken als je vaak op de foto wordt gezet, maar ook als je een danseres, goochelaar of figurant bent. Je wilt niet steeds zeuren bij het agency dat jou boekt, maar je wilt ook weer niet superlang wachten op betalingen, je afvragen waarom bedragen ineens veranderen of constant in de gaten houden of de buy-out periode al is afgelopen. Kortom, je wilt gewoon geen gedoe. En ik snap dat. Daarom neem ik alle rompslomp uit handen, zodat jij mooi kunt zijn op foto’s of lekker catwalks kunt lopen. Stuur mij maar een Whatsapp met de noodkreet: Sjors, ik heb je weer even nodig! en het komt in orde.

Nooit meer wachten op je geld.

Gelijk oversteken noemen we dat. Jij doet de klus en het afgesproken bedrag staat binnen enkele dagen op je rekening. Nooit meer drie maanden wachten op de uitbetaling, terwijl jij je werk al lang gedaan hebt – en stiekem ook gewoon je vakantie wilt boeken. Ik neem het betalingstraject van je over, tegen een vooraf bepaald percentage van je factuur en het resterende bedrag zet ik meteen op jouw rekening. Kun jij gauw je ticket naar Bali boeken!

Wanneer je niet direct je geld nodig hebt, maar het wel allemaal wilt laten regelen, dan kan dat ook natuurlijk. En het mooie van alles: het kost nooit enorme percentages. Je betaalt de tijd die ik kwijt ben aan jouw onderhandelingen, facturatie en opvolgingen. Meer niet. Wil je dat ik optreed als jouw exclusieve agent? Dan kun je er voor kiezen om dit vanuit mijn naam te doen, of vanuit mijn ‘alter-ego’ De Management Club. Lekker hip, snel en goed geregeld!

WhatsApp chat