Scroll here

Binnenkort kom je naar ons kantoor in Rotterdam; hartstikke leuk! In een inspirerende omgeving, omringd door allerlei creatieve ondernemers in het Erasmus Centre for Entrepreneurship (ECE). Met uitzicht over de haven van Rotterdam gaan wij flink aan de slag met jouw bedrijf.

Adres:
Erasmus Centre for Entrepreneurship
Rotterdam Science Tower
Marconistraat 16 | 11e verdieping
3029 AK Rotterdam

Routebeschrijving met de auto:

Neem vanaf de A20 afslag 12: Delfshaven. Na de afrit ga je rechtsaf en volg je de Tjalklaan. Je rijdt nu op drie grote witte torens af. Daar moet je zijn! Steek het grote kruispunt over richting Vierhavenstraat. Neem de eerste straat rechts, nog vóór de bocht die naar links gaat. Je hebt de drie torens nu aan je linker hand. Parkeren kan in de parkeergarage naast de derde toren, de Rotterdam Science Tower. Aan het einde van de straat ga je links de parkeergarage in: Rotterdam Science Tower Parking. Parkeren in deze garage is gratis voor gasten van het ECE.

Let op: ga naar binnen bij de slagbomen en meld bij intercom van de garage dat je voor Geregeld door Sjors komt. De slagbomen gaan dan open. Sta je bij slagbomen waarbij je een kaartje moet trekken, dan ben je verkeerd! Deze ingang is betaald parkeren. Wanneer je de garage uitloopt, sta je direct voor de juiste toren. Ga de hal in naar binnen en ga aan het einde van deze hal links de lobby van de toren in. Neem plaats in de lobby en laat mij weten dat je er bent!

LET OP:

Momenteel vindt er een grondige renovatie plaats in/rondom de Rotterdam Science Tower. Om deze reden kun je momenteel gebruik maken van een loopbrug tussen de parkeergarage en de Rotterdam Science Tower. Wil je liever geen trappen lopen, ga dan de parkeergarage uit via een van de auto in-/uitgangen en loop om de garage heen, voorbij de Rotterdam Science Tower en ga de hoek om voor de hoofdingang onder een glazen dak.

Routebeschrijving met het OV:

De toren waar ik werk is perfect te bereiken met het openbaar vervoer. Met de trein stap je uit bij Schiedam Centrum en neem je de metro richting De Terp / Nesselande / Binnenhof en stap je uit bij de eerstvolgende halte: Marconiplein. Neem je de trein naar Rotterdam Centraal, neem daar dan tram 4, 21 of 23 en stap uit bij Marconiplein. Aan de overkant van het metro/tramstation zie je direct de drie witte torens. Steek de weg over en ga naar de derde hoge toren, de Rotterdam Science Tower. De ingang bevindt zich aan de linkerkant van de toren. Ga de hal in en direct naar rechts, de lobby van de toren in. Neem plaats en laat mij weten dat je er bent!