Wat ik voor je kan doen!

Scroll here

Allemaal natuurlijk leuk en aardig, al die verhalen van drukke bazen, goochelaars en vloggers… maar wat kan ik nou precies voor jóu doen? Ik heb hier de meest voorkomende werkzaamheden op een rijtje gezet. Klik ze aan voor meer informatie.

Wanneer je op zoek bent.

Startup coaching *
Wanneer je een nieuw idee hebt, een bedrijf wilt starten, vast loopt met je huidige werkzaamheden of zomaar even je ‘ei kwijt wilt’, dan kan ik je verder helpen! Tijdens één of meerdere sessies gaan we jouw plannen uitwerken en opdelen in behapbare en realistische stappen. Deze stappen kun je zelf gaan zetten, of samen met mij. Meer informatie over de coachingssessies vind je hier.
Herstructurering *
Het kan zijn dat jij jouw bedrijf al zó lang runt op waarschijnlijk dezelfde manier, dan je misschien bent vastgeroest in bepaalde werkwijzen, principes en processen. Een nieuwe, frisse blik kan wonderen doen. Ik maak dan ook graag een analyse van de processen die jij onder de loep wilt laten nemen en geef je vervolgens gericht advies over hoe deze processen efficiënter, goedkoper, effectiever of winstgevender kunnen worden. Ga voor meer informatie en het plannen van een structuursessie naar deze pagina.
Creatieve sessie *
In een ‘creatieve sessie’ gaan we samen aan de slag met een vraagstuk waarbij jij nieuwe, extra creatieve input nodig hebt. Samen werken we jouw concept uit en maken we een gedegen plan van aanpak om er vervolgens (samen) mee aan de slag te kunnen gaan.

Voor de splinternieuwe ondernemer.

Huisstijl ontwerp +
Een strak logo en visitekaartjes. Dat is het eerste wat je moet regelen nadat je de Kamer van Koophandel uitloopt. Daarna komt de rest, van briefpapier tot brochures en van banners tot give-aways. Wat het ook is, ik regel het voor je!
Online exposure opstarten
Iedereen moet je online kunnen vinden. Ik kan zorgen voor jouw website, zakelijke accounts op WhatsApp, Instagram en Facebook en alle posts voor je ontwerpen en inplannen. Ik kan het zelfs helemaal voor je managen. Wat jij wilt! Gebruik alle exposure van Sjors als voorbeeld van wat ik voor je kan doen! 
BTW administratie +
Een administratief klusje wat ieder kwartaal of jaarlijks terug komt. Heb je geen idee hoe het werkt en wil je het zo laten, zodat jij je op je zaak kan richten, dan kan ik het voor je doen iedere keer. 
Belastingaangifte +
Ook de jaarlijkse IB aangiftes kun je aan mij en mijn accountant overlaten. We kennen alle startersregelingen, wetgevingen, verplichten én voordeeltjes. Bij de jaarlijkse aangifte combineer ik die van jouw privé situatie en die van je eenmanszaak. Heb je een bijvoorbeeld een BV, dan kan ik naast jouw privé aangiftes ook de vennootschapsbelasting verder afhandelen en desgewenst de volledige jaarrekening en notulen voor je opmaken en deponeren.

Voor de grote bazen, directeuren en managers.

Administratie

Onder ‘administratie’ valt veel. Heel erg veel! En omdat het zoveel is, kan het wellicht wat overweldigend zijn en leidt het je af van de dingen die jij als drukke baas écht wilt doen. Alle administratieve klusjes die je meer energie kosten dan opleveren kun je aan mij overlaten.

Mailbox beheer

Een van de allergrootste ergernissen van iedere ondernemer: de volle mailbox. Ik heb verschillende tips voor je om je mailbox efficient te houden. Maar mocht je toch graag iets meer rust in je mailbox én in je hoofd willen, dan neem ik hem van je over en word jij elke dag wakker met een lege inbox. Heerlijk toch? Ik doe dit dagelijks voor onder andere de lifestyle website soChicken.nl, waarbij oprichter en schrijver Jelle Hermus geen enkel omkijken meer heeft naar de dagelijkse mailtjes.

Relatiegeschenken

Klein gebaar, maar vaak een groot effect: het relatiegeschenk! Alleen het uitzoeken, personaliseren, produceren, verzenden en opvolgen is een erg tijdrovende zaak! Naast de standaard premiums uit alle catalogi kan ik hier in Azië de meest uiteenlopende gadgets voor je regelen, zelfs gepersonaliseerd en al!

Debiteurenbeheer

Komt in dezelfde categorie als de ‘mailbox’. Ondanks dat dit gaat om inkomsten, is het achterna zitten van je debiteuren niet je grootste hobby. Ik kan het volledige facturatieproces van je overnemen, inclusief herinneringen, aanmaningen tot aan een spierbundel die het cash gaat ophalen. Maar zover laten we het natuurlijk niet komen.

Zakenreizen plannen

Je moet snel voor een belangrijke contractbespreking naar New York, of je hebt dat internationale congres in India waarbij je aanwezig moet zijn. Zodra je mij de belangrijkste details geeft, zorg ik voor alle transportmiddelen, accommodatie, benodigde documenten en zelfs visa mocht dit nodig zijn.

Meeting management

Vergaderingen, lezingen of presentaties kan ik voor je regelen waar en wanneer jij dat wilt. De volledige set-up in het hotel van jouw keuze, F&B, de benodigde apparatuur, materialen en handouts zullen keurig klaar liggen op iedere stoel. Zelfs je Powerpoint of Keynote presentatie kan ik helemaal voor je klaar maken, zodat jij alleen nog maar op ‘play’ hoeft te klikken. Voor mijn eigen InspirationFactory.org doe ik dit op maandelijkse basis en organiseer trainingen en meetings van 20 tot 80 deelnemers in hotels en resorts.

Voor de sprekers, auteurs, goochelaars en clowns…

Agendabeheer +

Jouw boekingen komen bij mij binnen, check beschikbaarheid, communiceer met de opdrachtgever en verwerk ze vervolgens in onze online agenda. Op dit moment doe ik dit voor diverse commerciële modellen en dansers, waardoor zij zich volledig kunnen richten op hun looks en skills.

Contractafhandeling +

In overleg met jou controleer ik de contracten die jouw agency je toestuurt en onderhandel waar nodig. Als het contract vanaf jou af komt stel ik het voor je op met alle punten die overeen gekomen zijn met de opdrachtgever. Ik verzend de documenten en zorg dat ze op tijd getekend retour gezonden zijn.

Riders samenstellen +

Werk je als artiest met diverse specifieke eisen, dan komt er een rider als bijlage bij het contract naar de opdrachtgever. Ik zet al jouw wensen op een rijtje en maak er een volledige ‘rider’ van, de kleur M&M’s die je wilt, hoeveel champagne er in je kleedkamer moet staat en met welk merk auto je weer thuis gebracht wilt worden enzo 😉 Alle gekheid op een stokje; Omdat ik vroeger zelf jaren lang in de showbusiness heb gezeten en o.a. een boekingskantoor runde weet ik precies hoe ik deze documenten moet opstellen!

Facturatie +

Na afloop van de opdracht kan ik de facturatie ook voor je afhandelen. Ik zorg dat alles netjes en snel wordt afgehandeld.

Debiteurenbeheer +

Ik kan het volledige debiteurenbeheer van je overnemen, inclusief herinneringen, aanmaningen tot aan een spierbundel die cash gaat ophalen. Maar zover laten we het natuurlijk niet komen.

Belastingzaken +

Als artiest zijn belastingzaken niet je favoriete klusje. Daarnaast zijn er teveel regels, wetten en (artiesten)regelingen, waardoor je geen idee hebt waar je moet beginnen. Al jouw belastingzaken kan ik voor je regelen. Zie ook bovenaan bij ‘nieuwe ondernemer’.

Voor de yoga instructeur, personal trainer, coach en spreker…

Ledenadministratie

Een database aanleggen, online aanmeldingen en registraties, iedereen op tijd laten betalen, een kaartje sturen op hun verjaardag en ga zo maar door. Dit kan ik voor je aanleggen en onderhouden.

Evenementen voorbereiden +

Een yoga retreat organiseren, crossfit camp, of een healthy lifestyle workshop? Accommodaties, draaiboeken, programma en registratieproces. Dit alles kun je aan mij overlaten, zodat jij je kunt richten op het overtuigen van al jouw klanten om deel te nemen!

Marketingcampagnes opzetten +

Een loyalty card systeem, nieuwe website, brochures en ga zo maar door. Dit alles kan ik voor je samenstellen zodat we er samen voor kunnen zorgen dat jouw business nóg succesvoller wordt.

Promovideo's opnemen en monteren +

Jouw praktijk in beeld gebracht, een profielvideo van jou als coach of een promovideo voor jouw volgende event; ik regel het allemaal. Ik kan de opnames komen maken, of jij levert ze aan en ga vervolgens aan de slag met mijn edit-skills om er een mooie video van te maken!

Podcasts monteren +

Begeef jij je in de wereld van inspirerende, motiverende, leerzame of grappige podcasts? Dan zorg ik ervoor dat deze glashelder uit de speakers (of AirPods) komen. Mooi intro, breaks, muziek, geluidseffecten, outro en uiteraard gepubliceerd op alle podcastkanalen.

Pre-intakes + coachee planning

Je organiseert een groepscoachingssessie voor een specifieke doelgroep. Wanneer ik de pre-intakes voor je doe, ben ik je eerste filter en weet jij zeker dat je enkel intakes afneemt die waardevol zijn. Vervolgens maak ik de planningen voor zowel de 1op1-sessies als de groepsbijeenkomsten, stuur iedereen de reminders en bereid de online of live meetings voor, zodat jij je enkel hoeft te richten op het coachen!

Online community beheer

Wanneer jij een eigen online platform hebt, waar je workshops, video’s, podcasts of ander content aanbiedt aan een membership community, dan is het natuurlijk van essentieel belang dat je optimaal communiceert, reageert en deelneemt aan alles wat er gaande is op jouw platform. Je wilt immers dat al jouw leden lid blijven. Als community beheerder zorg ik ervoor dat jij hier geen omkijken naar hebt.

Sales funnels opzetten en beheren +

Je hebt een mooie weggever, een gratis webinar of je gaat een inspiratie sessie plannen waarbij iedereen zich vooraf kan aanmelden via een landingspagina… dan is het natuurlijk de bedoeling dat iedereen op de juiste lijsten komt te staan, alle mails op de juiste momenten krijgen en iedereen zijn product of toegang ontvangt, zodat ze daarna netjes in de juiste funnel terecht komen. Ik regel dit allemaal voor je met ActiveCampaign en zorg dat álles automatisch op rolletjes verloopt.

Automatisering +

Je hebt een webshop, een online community en een apart boekhoudprogramma. Daarnaast gebruik je een mailprogramma voor je funnels en wil je dat iedereen vanuit je webshop de juiste opvolgmails krijgt. Allemaal geen probleem. Ik kan het héle proces voor je automatiseren en zorgen dat (bijna!) alle programma’s en plugins met elkaar gekoppeld worden, zodat jij je nergens meer zorgen over hoeft te maken. Het kost meestal één keer aardig wat tijd om het hele proces in te regelen, maar daarna kun je lekker achterover zitten.

Voor de vloggers, bloggers en influencers…

Social media interactie

Nadat je vlog op Youtube staat en je nieuwste foto op Instagram kan ik de interactie voor je op gang houden, door actief deel te nemen aan de conversaties en te reageren op alle comments. Ongeacht welke social media platformen dit ook zijn. Zo kun jij je richten op het schrijven van je volgende blog.

Samenwerkingsvoorstellen afhandelen +

Hoe populairder je wordt, hoe meer endorsementverzoeken en samenwerkingsvoorstellen je zult krijgen. Als je dat wilt filter ik deze voor jou, en zorg dat ze aansluiten bij jouw content en persoonlijke visie. Ik communiceer verder met de potentiële partij inclusief de onderhandelingen en hoef jij vervolgens het product of de dienst alleen nog maar even te integreren in je content.

PR aanspreekpunt +

Je online populariteit kan opgepikt worden door de offline media, of er kan een extra push gegeven worden om ervoor te zorgen dat de offline media het oppakt. Ik kan jouw aanspreekpunt zijn met daarbij jouw agendabeheer om ervoor te zorgen dat de media optredens passen in jouw dagelijkse schema.

Social media beheer

Ik kan je social media accounts volledig beheren als je dat wilt: posts ontwerpen, schrijven, plannen, posten en de interactie daar omheen. Dit geldt voor alle social media kanalen waar jij actief op bent. Ik maak een contentkalender en zorg dat alle posts met elkaar matchen: je blog, nieuwsbrief, Facebook posts en Instagram stories.

Voor de event- en artiestenmanager…

Tourschema's samenstellen +

Je hebt een show en die is verkocht aan verschillende venues. Nu volgt het hele logistieke traject van apparatuur, artiesten en crew. Ik kan assisteren met alle hotels, tourbussen en het logistieke verhaal of het zelfs volledig van je overnemen.

Draaiboeken in elkaar zetten +

Van de repetities voorafgaand aan de show tot aan de laatste crewmembers die naar huis gaan en alles daartussen: ik verwerk alles in gedetailleerde draaiboeken en zorg ervoor dat iedereen tot in de puntjes is voorbereid voor het evenement, de show of de productie.

Transportcoördinatie +

Vooral als je internationale shows of evenementen heb dan is het logistieke gedeelte aardig wat werk. Alle crewmembers de juiste tickets, reisdocumenten, callsheets en ga zo maar door. Het enige wat jij mij hoeft te geven zijn de calltijden en de paspoortkopieën en ik zorg dat iedereen de juist reisbescheiden ontvangt.

Accommodatie boekingen

Ter aanvulling van het transport kan ik ook all accommodaties en speciale verzoeken daarbij verwerken. Hotels nabij de venues, genoeg parkeerplaatsen, pick-ups en drop-offs van airports, hotels en venues en ga zo maar door. Ik kan alles tot in de puntjes voor je regelen.

Merchandise productie

Zoals ze bij de beroemde shows altijd zeggen: de kaartverkoop betaald de artiesten, de winst zit in de merchandise! Hier in Azië produceer ik alle merchandise van hoogwaardige kwaliteit, tegen lage prijzen. Daarbij verzorg ik de verpakking, het transport per lucht- of zeevracht en alle documenten om de goederen in te klaren en af te laten leveren waar jij maar wilt. Zo ontwikkelde ik voor het pretpark Toverland in Sevenum een merchandiselijn, met volledig gepersonaliseerde goocheltrucs die werden vervaardigd in Indonesië.

Venues boeken

Je hebt een evenement en er moet een venue geregeld worden. We nemen jouw wensen door en ik zorg voor een voorstel van diverse locaties die voldoen aan jouw wensen. Vervolgens handel ik de verdere communicatie en contracten met de venue af en kun jij je richten op de content van het evenement.

Artiesten boeken

Wanneer je artiesten wilt boeken voor jouw evenement dan krijg je te maken met het boekingskantoor, management, de riders met eisen en eventuele veiligheidsmaatregelen. Iedere artiest vereist een andere aanpak en mocht je meerdere artiesten hebben dan heb je al gauw je handen vol. Ik kan de communicatie met de boekingskantoren en managementbureaus voor je doen en ervoor zorgen dat de artiesten worden voorzien van de juiste omstandigheden om hun werk te kunnen doen. Voor diverse evenementen regelde ik zowel Jeroen van den Boom die enkel een piano nodig had, tot aan Hans Klok die met grote apparatuur en vuurwerk op hetzelfde podium moest staan…

Voor het modellen-, casting-, of uitzendbureau

Casting en pre-screening

Zoek je dansers of modellen via diverse internet oproepen dan zul je overspoeld worden met emails. Ik kan deze voor je filteren waarbij alle aanmeldingen worden afgehandeld met een afwijzing of dat ze zijn opgenomen in de pre-selectie. Vervolgens kan ik je helpen bij de definitieve selectie en de presentatie naar de opdrachtgever.

Klantcontact

Alle vragen die de opdrachtgever heeft rondom het project en de modellen, dansers of acteurs kan ik voor je afhandelen. Mocht je mij hebben gevraagd de pre-selectie te doen of zelfs de briefings en/of contracten samen te stellen dan weet ik van alle details het fijne af en kun jij met een gerust gevoel verder met het runnen van jouw bureau.

Briefings opmaken

Van jouw klant ontvang je alle eisen en aanwijzingen voor jouw modellen, acteurs of promotieteam. Ik kan al deze informatie verwerken in duidelijke, overzichtelijke briefings en deze sturen naar alle betrokkenen. Vervolgens volg ik ze allemaal op om ervoor te zorgen dat er geen onduidelijkheden meer zijn en iedereen is voorbereid. Dit was voorheen een van mijn dagelijkse bezigheden en maakte ik wel honderden briefings in de tijd dat ik verantwoordelijk was voor het hospitality agency Funky Faces.

Contractadministratie

Wanneer je met modellen en acteurs werkt wordt er een contract opgemaakt vanuit jou naar de betreffende personen. Deze contracten kan ik voor je opstellen, redigeren en opvolgen zodat jij niet wordt lastig gevallen met alle vragen over de kleinste details.

Werkbriefjes en facturatie afhandeling

Afhankelijk van de werkwijze met jouw representatives komen na afloop de werkbriefjes of facturen binnen. Ik controleer deze op juistheid en verwerk ze vervolgens in de administratie of voer na akkoord alle betalingen uit.

Voor al mijn (aankomende) collega Virtual Assistants

Opstarttraject begeleiden *

Wat je hier allemaal leest lijkt jou ook wel wat… Aangezien er werk genoeg is voor ons allemaal help ik je dan ook graag met de opstart van jouw eigen Virtual Assistant business, of hoe ik het noem: ‘Personal Management Business’. Naast alle werkzaamheden die je hierboven bij ‘nieuwe ondernemer’ vindt, help ik je bij het samenstellen van jouw aanbod; waar ben je goed in, wat vind je leuk en hoe, waar en wanneer wil je werken. Lees daar meer over bij zelf aan de slag als VA.

Ondersteuning *

Als VA side-kick kan ik je als Personal Manager ondersteunen met projecten die je niet volledig kunt oppakken, maar je opdrachtgever toch van dienst wil blijven zijn. Op de achtergrond voer ik de projecten uit en lever jij ze op jouw beurt weer op bij jouw opdrachtgever.

Presentatie *

Ik kom tijdens een interactieve presentatie graag vertellen over hoe ik als Personal Manager begonnen ben, de ups- en downs en wat Sjors voor jouw onderneming kan betekenen.

Trainingen *

Wil jij als bedrijf, met je vriendengroep of individueel aan de slag als, of met een, Virtual Assistant / Personal Manager? Dan kan ik zelf een interactieve training komen geven over alle ins- en outs, deel ik mijn ervaringen van bijna 20 jaar als ‘regelaar’. Vervolgens zetten we samen een traject op om het werken als/met een VA te implementeren.

Zie je de werkzaamheden die jij graag wilt uitbesteden hier niet tussen staan, niet getreurd, ik kan je waarschijnlijk gewoon helpen. Dit is slechts een opsomming van de werkzaamheden waar ik ervaring mee heb of die ik op dit moment uitvoer voor verschillende opdrachtgevers. Stuur me even een WhatsApp en dan bespreken we samen wat ik voor jou kan doen om je te ontzorgen! Zie je een + plus of een * sterretje achter een bepaald klusje staan, dan geldt een ander regeltarief.

WhatsApp chat