Contact

Scroll here

FAQ:

Check hier de meest gestelde vragen.

Nieuwsbrief:

Meld je hier aan en blijf up to date!

De afgelopen jaren heb ik voor een diversiteit aan opdrachtgevers de meest uiteenlopende dingen mogen regelen. Hier is een kleine selectie van hun reviews.

Elise Schaap

“Sjors is pro-actief, secuur en gestructureerd. Precies die dingen die bij mij ontbreken! Èn nuchter. Dat laatste delen we dan weer wel. Kortom een matchmade!”

Elise Schaap

Actrice, producer en copycat

“Sjors vormt een onmisbaar onderdeel van mijn bedrijf. Professioneel, discreet, supersnel, betrouwbaar en meedenkend. Ik gooi een taak in Trello en het wordt direct opgepakt. Terugkerende werkzaamheden als email, social media en klantcontact heb ik allemaal overgedragen aan Sjors, waardoor ik tijd overhoud om te doen wat ik leuk vind en waar ik echt goed in ben. Met Sjors als onderdeel van het team krijg ik meer gedaan, ervaar ik veel minder stress en groeit mijn bedrijf harder.”

Jelle Hermus

Oprichter soChicken.nl

Sjors is snel, betrokken en werkt doortastend. Al mijn (en zijn) ideeën voor mijn bedrijf worden opgepakt, ingepland of krijgen plek op een lijstje, zodat ik weet dat alles in beeld is of komt. Dit geeft vertrouwen en rust, precies fijn in mijn creatieve onderneming waar véél geregeld moet worden. Met Sjors kan je gaan voor puur praktisch zakelijk contact, maar er is ook ruimte voor informeel contact, wat de samenwerking voor mij naast heel functioneel ook heel prettig maakt.”

Karlijn van de Wier

Illustrator en eigenaar Karlijnvandewier.nl

“Sjors is een topregelaar. Hij luistert goed naar mijn behoefte, denkt creatief mee en houdt overzicht. Het contact wat hij onderhoudt met mijn klanten is prettig en kort erop. Sjors in drie woorden: Contentieus, vertrouwen, vriendelijk. Kortom, ik ervaar het als een cadeau dat hij zoveel regelwerk uit handen voor me neemt.”

Wouter de Jong

Spreker en auteur van de Mindgym reeks

“Sjors en zijn team hebben mij supergoed geholpen met de PR van Dear Good Morning maar ook ondersteund op social media vlak. Het is heel fijn om een team te hebben die je op verschillende manieren kan helpen. Waar je ook hulp bij nodigt hebt, je kan Sjors en zijn team voor alles vragen en het is super fijn om meteen te kunnen schakelen!”

Lienke de Jong

Oprichter en auteur van Dear Good Morning

Iedere ondernemer zou “een Sjors” moeten hebben! Sinds ik werk met Sjors zijn alle mails keurig verstuurd, hebben we een proces ontwikkeld, worden mijn afspraken & calls ingepland. Structuur is de tweede naam van Sjors. Ik kan nu dingen los laten. Dit geeft mij de ruimte echt te ondernemen en nieuwe dingen te bedenken. Sjors is mega professioneel en bijzonder aardig als hij met mijn klanten belt. Verder een stap voor, gestructureerd en ziet precies waar het altijd gemakkelijker kan in je bedrijf. Het geeft veel rust en vrijheid en dat is wat elke ondernemer wenst.”

Jessica van Duren

Business Coach

“Sjors heeft mij geholpen met de (her)structurering van mijn talent management bureau en heeft echt creatief met mij meegedacht over het ‘upgraden’ van mijn bedrijfsprocessen en verdienmodellen. Om uit te breiden en mensen in te schakelen, was er overzicht nodig en daar helpt Sjors mij heel goed bij. Hij heeft veel kennis en ervaring en herkent al snel waar er nog winst te behalen valt als het aankomt op structuur en efficiëntie. Heel blij dat ik hem heb ingeschakeld!” 

Celeste Izelaar

Eigenaar Citalent

Het team van Sjors ontlast mij van alle zaken waar ik geen tijd voor heb, zonder mij druk te hoeven maken of en hoe het gebeurt. De kwaliteit is uitmuntend en Sjors en team zijn van alle markten thuis. En altijd met een personal touch!”

Irene Avogadri

Eigenaar The Class Company

Aan ‘Geregeld door Sjors’ zou ik graag het woordje ‘perfect’ toevoegen. Sjors zorgt voor een perfécte samenwerking, de perfécte afhandeling van je wensen en Sjors weet de juiste snaar perféct te raken… Laat jouw werkzaamheden door Sjors verzorgen, dan kan ik garanderen dat het tot in de puntjes geregeld is. Buiten het feit dat Sjors een eerlijke, gezellige en uiterst aimabele persoon is, leert mijn ervaring dat hij naast het ‘ontzorgen’ van een aantal werkzaamheden tevens motiveert en stimuleert. ‘Perféct Geregeld door Sjors’ kan ik iedereen aanbevelen!”

Ilse Klijn

Directeur Dutch Magic BV
“Voor de start van mijn bedrijf zocht ik naar een coach die mij op weg kon helpen. Ik heb diverse business coaches met elkaar vergeleken en gekozen voor Georges. Na het afronden van het traject kan ik met zekerheid zeggen dat het voor mij de juiste keuze was! Hele fijne 1-op-1 begeleiding, met voldoende tijd tussen de sessies door om het ‘regelwerk’ uit te voeren. Je wordt geholpen zelfstandig uit te zoeken wat jouw doelen en drijfveren zijn en met de nodige tips en trucs heb je voor je het weet jouw bedrijfsplan volledig klaar!”

Samantha de Haas

Eigenaar Virtuflex.nl

“Het team van Geregeld door Sjors is erg professioneel, vriendelijk en meedenkend. Ze kunnen zich als geen ander in jouw positie verplaatsen en weten precies wat jij als ondernemer nodig hebt. De prijs-kwaliteit verhouding is altijd goed en ze werken en schakelen snel. Ik ben erg tevreden over de diensten en hun manier van handelen.”

Jaap Hulsmann

Eigenaar De Mindset Academy & Business Coach

“Hartstikke fijn om samen met Sjors een goede structuur op te zetten, om mijn bedrijf én mijn werk nog beter in te richten. Ik heb contact met Sjors opgenomen omdat ik na mijn bevalling minimaal dezelfde resultaten wilde boeken, maar daar minder tijd voor beschikbaar had. Hij heeft me geholpen met het opzetten van een functioneel (!!) Trello-bord en me veel inzichten gegeven rondom projecten inplannen, keuzes maken en hoe je vooral ook niet té veel inplant en daardoor doorlopend aan het schuiven bent. En als je het systeem eenmaal lekker hebt draaien, is het alleen een kwestie van af en toe nog even de puntjes op de ‘i’ zetten – heerlijk!”

Adine Versluis

Oprichter Money Mind Academy & Lekkerlevenmetminder.nl

Naast tal van personalities heb ik ook veel regelwerk mogen uitvoeren voor mooie organisaties; project management, event management, sales trajecten, product lanceringen en nog veel meer! Een aantal van de mooie bedrijven waar ik iets voor heb mogen regelen:

WhatsApp chat

Wil je nóg meer reviews lezen? Check dan mijn Google reviews.

WhatsApp chat