Fidget Toys ByFlower

Scroll here

Hoi, ik ben Fleur en welkom bij ByFlower!

Op deze website verkoop ik de allerleukste Fidget Toys die je op mijn TikTok kanaal hebt kunnen zien. Volg je mij daar al op ‘De Miss Fleur‘? Wanneer je bij mij jouw Fidget Toys gaat bestellen, dan kom ik het morgen gratis bij je langs brengen als je in Capelle aan den IJssel woont!

Met de hulp van mijn oom ben ik mijn eerste bedrijfje begonnen. Omdat ik Fidget Toys superleuk vind, vond ik het heel erg leuk om daar zelf een bedrijfje mee te beginnen! Ik verkoop mijn Fidget Toys in de buurt en op school, maar kan het ook door heel Nederland versturen. Dan maak ik er een mooi pakketje van wat heel tof is om the unboxen! Je kunt mij volgen op TikTok, daar laat ik filmpjes zien van de Fidget Toys die ik nu verkoop. Wil jij iets bestellen? Wees er dan snel bij, want op is op!

Wow, ik stond gewoon in de krant! Klik hier om mijn artikel te lezen!

De ByFlower Fidget Toys collectie.

Hieronder zie je de Fidget Toys collectie waaruit je op dit moment uit kunt kiezen. Wil je een of meerdere Fidget Toys bestellen? Vul dan het bestelformulier in. Je kunt betalen met een Tikkie of contant wanneer ik het bij je langs kom brengen.

Bestel hier jouw Fidget Toys!

Kies hier jouw Fidget Toys!

Bezorging en betaling

Ik hoop dat je net zo veel plezier hebt van de Fidget Toys als ik! Vergeet mij niet te volgen op TikTok hè? Je kunt mij vinden als ‘De Miss Fleur‘!