Binnenkort wordt álles geregeld!

Scroll here

Ik loop alvast even op de zaken vooruit, maar dan weet je alvast hoe het vervolg eruit gaat zien; Voordat ik namelijk ga beginnen met het regelwerk, zal ik je even een korte introductie geven en heb ik het e.e.a. van jou nodig. Want wat staat er nu te gebeuren?

Voor de zekerheid nogmaals even aanvullende informatie over ‘hoe, wat en hoeveel‘: Op deze pagina leg ik alles uit over de verschillende categorieën en vind je ook een lijst met de tien soorten werkzaamheden die wij uitvoeren. De huidige regeltarieven kun je op deze pagina vinden.

Stap 1: de overeenkomst

Zoals je al weet, gaan we geen periodieke contracten met elkaar aan. Wel zo fijn en zit je nergens aan vast. Maar, om alle details op een rijtje te zetten, maak ik wel een overeenkomst op voor ons samen. Hierin bevestig ik onze afspraken en vind je mijn samenwerkingsvoorwaarden. Deze overeenkomst kun je straks eenvoudig accorderen door middel van een reply. Om de overeenkomst op te stellen heb ik wel nog een aantal gegevens van je nodig. Zou je deze even hier willen invullen?

Stap 2: factuur

Naast de overeenkomst ontvang je een aparte mail met een factuur voor het door jou gekozen prepaid regeltegoed, opstartkosten en de eventuele verlenging van een opstartsessie. Het regeltegoed wordt gebruikt voor al het overleg- en regelwerk metnamens en voor jou. Zodra jouw tegoed (bijna) op is, ontvang je daar een melding van en kun je weer opwaarderen. Op jouw eigen Dashboard zie je precies wat er geregeld is, hoeveel tijd dit heeft gekost en hoeveel regeltegoed je nog over hebt.


Kostenspecificatie
Je zult na je eerste opwaardering sneller door het regeltegoed heen zijn dan de daarop volgende opwaarderingen. Dit is heel gebruikelijk en heeft te maken met de noodzakelijke eerste inwerk-, inlees- en overlegmomenten. Het is dan ook aan te raden niet te krap in te zetten bij een eerste opwaardering. De opstartkosten bedragen eenmalig €795,- en bekostigen het aanmaken van het klantportaal, Trello-bord, programmalicenties, de interne briefing en de opstartsessie (live of online) van 1,5 uur.
Stap 3: starten met Trello

Onze belangrijkste tool is Trello. Trello is een To-Do-Lijst app waar we heel effectief en efficiënt gebruik van kunnen maken. Deze app kun je zowel vanaf je desktop als je mobiele telefoon raadplegen en heel eenvoudig taken toevoegen of wijzigen. Ben je nog niet bekend met Trello? Klik dan even op de deze uitleg, maak een account aan bij Atlassian en dan is het geregeld.

Stap 4: opstartsessie plannen

Wanneer jouw hoofd nog even vol zit, je niet weet wat je nu wel en niet kunt – en wilt – uitbesteden en/of als je graag even alles wilt (her)structureren, dan raad ik je aan even een inventarisatie te maken van alles wat er in je hoofd zit. We plannen vervolgens de opstartsessie cq. structuursessie in, om alles in kaart te brengen, zodat we daarna vliegend van start kunnen gaan.

Deze opstartsessie duurt 1,5 uur en kan ingepland worden op dinsdag, woensdag of donderdag tussen 09:00 en 16:00 uur.  De investering van deze sessie van 1,5 uur is reeds opgenomen in de opstartkosten. Indien blijkt dat we voor de opstartsessie meer tijd nodig hebben, dan kan deze worden verlengd volgens het Premium regeltarief. Check hier de beschikbaarheid en blok desgewenst direct jouw voorkeursmoment.

Voorafgaand aan de opstartsessie heb ik een aantal opdrachten voor je, die helpen bij het scheppen van rust, orde en structuur. Normaliter krijg je die voor de sessie toegestuurd, maar je kunt ze hier al vinden, zodat je een idee hebt van wat er gevraagd wordt.

Stap 5: een mailadres

Wanneer ik vanuit, namens of voor jou communiceer, dan kan dit met een eigen mailadres. Dit kan ik voor je regelen, wanneer jij aangeeft waar je voorkeur naar uitgaat. Ik zou bijvoorbeeld kunnen werken met sjors@jouwdomein, info@jouwdomein, management@jouwdomeincontact@jouwdomein, etc. Aan jou de keus!

Stap 6: aan de slag!

We starten met al het regelwerk nadat de ‘papierwinkel’ is afgerond, facturatie is voldaan en de opstartsessie heeft plaatsgevonden. Handig om te weten: We werken normaliter altijd een week vooruit qua inplannen van regelwerk.

Wanneer je de bovenstaande zes stappen hebt doorgenomen kun je hieronder je akkoord geven om aan de slag te gaan!